deepcomp.theadam.eu címen. A deepcomp.eu webes domén meghatározatlan ideig a deepcomp.theadam.eu címre fog átvezetni. Köszönöm minden Olvasónak, Látogatónak és Követőnek a Facebook-on, hogy a DeepComp-ot olvasta. Továbbá köszönöm minden résztvevőnek, akik 99%-ban az anonimitás mögül rengeteget segítettek az oldal technikai és tartalmi fejlődésében. Nélkületek nem jöhetett volna létre az oldal és nem lett volna motiváció annak továbbvitelére! Köszönöm mindenkinek és jó szelet! TheAdam - DeepComp 2017-2023!" />

Bejelentkezés

További lehetőségek

DeepComp - szolgálati közlemény az oldal jelen formájú passzivitásáról

DeepComp ekkor 2023-08-24 17:01:53

Kedves Olvasók, Látogatók!

2017-ben indult el az ITPlace, egy informatikai hírportál, közösségi felület és blog ötvözeteként.

Számos témában született tartalom. Körüljártuk egy időben a Windows Insider, vagy is az ablakos rendszer tesztkiadásainak változásait. Számos biztonsági hibáról készült cikk, ahogy az informatikában releváns újdonságokról is.

2020-ban, tél végén, az ITPlace nevet felváltotta a DeepComp és elkészült a deepcomp.eu webcím. A tartalmak köre ekkor még nem változott.

Ahogyan telt az idő, az oldal fokozatosan csak az újdonságokra orientálódott. Több, mint három főverzióját követtük végig a JAWS For Windows képernyőolvasónak, ami megjelent új funkció, béta, az itt is megjelent.

Az utolsó hosszabb bemutató a Discord-ról szólt, miként használható akadálymentesen. Előtte megnéztük a Miranda-NG-t és még számos alkalmazást, ismertebbeket és kevésbé ismerteket.

Az utóbbi időben azonban megritkultak a tartalmak az oldalon. 2023-ra nagyon megváltoztak a médiafogyasztási szokások, illetve az oldal mögött álló humán erőforrás fontossági sorrendje is.

Mindezekre tekintettel, a DeepComp jelenlegi formájában 2023 nyarán, fél évvel az utolsó megjelenthír után bezárja kapuit. Az oldal tartalmai archiválva elérhetőek lesznek a deepcomp.theadam.eu címen. A deepcomp.eu webes domén meghatározatlan ideig a deepcomp.theadam.eu címre fog átvezetni.

Köszönöm minden Olvasónak, Látogatónak és Követőnek a Facebook-on, hogy a DeepComp-ot olvasta. Továbbá köszönöm minden résztvevőnek, akik 99%-ban az anonimitás mögül rengeteget segítettek az oldal technikai és tartalmi fejlődésében.

Nélkületek nem jöhetett volna létre az oldal és nem lett volna motiváció annak továbbvitelére!

Köszönöm mindenkinek és jó szelet!
TheAdam - DeepComp 2017-2023!


Kategóriák

Kulcsszavak

DeepComp lábrész